Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7543
جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۴ ق٫ظ
اسپیکر هوشمند تی‌مال جی‌نی ساخت علی بابا در رقابت با آمازون اکو
Khbranlayn, Alibaba në Kinë të tilla si Amazon në SHBA dhe folësit hyrjes në treg inteligjencës konkurruese për produktet perëndimore në Kinë, si ekosistemit Amazon, "Google Home" dhe "Faqja iPod" Apple vështirë, sepse fuqia e të kuptuarit e gjuhës amtare të mbi pjesën tjetër,fa. Ginny Tymal dizajn njëjtë cilindër, të tilla si Amazon Echo,,fa,Khbranlayn, Alibaba në Kinë, të tilla si,,fa,Amazon në SHBA dhe duke hyrë në treg për produktet njerëz konkurruese inteligjencës,,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، علی بابا در چین مانند
آمازون در آمریکاست و با ورود به بازار اسپیکرهای هوشمند رقابت را برای محصولات
Western China tilla si ekosistem Amazon, "Google Home" dhe "Faqja iPod" Apple është e vështirë, për shkak se pushteti,,fa,Gjuha e nënës kuptuar atë mbi pjesën tjetër,,fa,Ginny Tymal dizajn njëjtë cilindër, të tilla si Amazon,,fa
فهم زبان بومی آن بالاتر از بقیه است.

طراحی سیلندر مانندِ تی‌مال جی‌نی مشابه آمازون
Echo është duke instaluar llambat LED, aktivizohet asistent tregon dixhitale,,fa,AliGenie asistent zë teknologji me një gamë të gjerë,,fa.

فناوری دستیار صوتی AliGenie با رنج وسیعی
Zëri kineze komandat në folësit Alibaba-së Tmall Genie përcaktuar dhe tregoni gjuhën kineze mund të jetë aktiv Krd.ba,,fa,folësit kineze mund të përkufizohet si urdhrat e blerjes dhe të sistemeve që mund të,,fa
اسپیکر به زبان چینی می توان دستور خرید داد و سیستم طوری تعریف شده که می تواند
فقط با صدای کاربر سفارش آنلاین را انجام دهد.

همچنین ابزار هوشمند خانگی از طریق آن کنترل شده و می‌توان از وضعیت
آب و هوا، اخبار و گوش دادن به موسیقی اطلاع حاصل کرد.

Çmimi është vendosur në $ 73 dhe shiten në tregun kinez,,fa,studim,,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی