Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7351
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰ ب٫ظ
اسپیکر هوشمند جدید آمازون شبیه تلویزیون‌های قدیمی است/ عکس
Imazhi Oscar-ekspozuar tregon folësin nga Ivan Vélez familje të re si TV vjetra të cilat shfaqin informacion mbi motit, temperatura dhe koha mund të shihet takimin e ardhshëm kujtesë,fa. Zëri asistent Amazon Digital ka qenë shumë i suksesshëm dhe shpesh amvise nga gatim për të porositur bileta avioni me anë të saj,fa […]

Imazhi Oscar-ekspozuar tregon folësin nga Ivan Vélez familje të re si TV vjetra të cilat shfaqin informacion mbi motit, temperatura dhe koha mund të shihet takimin e ardhshëm kujtesë,fa.

Zëri asistent Amazon Digital ka qenë shumë i suksesshëm dhe shpesh amvise nga gatim për të porositur bileta avioni me anë të të bëjë,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی