Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7892
جمعه ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۰ ب٫ظ
اکانت توئیتر ترامپ را چه کسی غیرفعال کرد؟
به گزارش خبرآنلاین، خبر غیرفعال شدن حساب کاربری ترامپ در توئیتر مانند بمب منفجر شد و باعث شد تا عده‌ای دنبایل دلیل آن بروند. drejtuesit Twitter tha një anëtar i stafit ka dhe llogari Twitter presidenti i Amerikës ka pezulluar,,fa,Ata kanë deklaruar se të punësuarit,,fa. البته آنها اعلام کرده اند که کارمند مذکور […]

Llogaria lajm Khbranlayn është joaktiv,,fa,Trump Twitter përdorues, të tilla si bombat shpërtheu dhe shkaktoi disa arsye Dnbayl,,fa,shkoj,,fa,Drejtuesit Twitter tha një punonjës,,fa
کاربری ترامپ در توئیتر مانند بمب منفجر شد و باعث شد تا عده‌ای دنبایل دلیل آن
بروند.

مدیران توئیتر اعلام کردند یکی از کارمندان
Twitter bëri dhe presidenti i Amerikës ka llogari me aftësi të kufizuara,,fa,Ata kanë deklaruar se punonjësi i përmendur në,,fa,Çfarë është dita juaj e fundit për ta bërë këtë,,fa.

البته آنها اعلام کرده اند که کارمند مذکور در
آخرین روز کاری خود دست به چنین کاری زده است.

Çfarë është drejtuesit Twitter kanë thënë për ditët e fundit dhe,,fa,A është i punësuari do të duhet për të shkuar pas llogaria Twitter është me aftësi të kufizuara.,,fa,Adventure vazhdon,,fa,Llogaria Trump 41. 7 milion Friends frytshëm temë është,,fa,26,,en,gjigant,,fa
آیا این کارمند قبل از رفتن اکانت را غیر فعال کرده با بعد از رفتن از توئیتر!

ماجرا هنوز ادامه دارد!

اکانت ترامپ ۴۱٫۷ میلیون فالوور دارد.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی