Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 8071
E martë 12 date Persian Dey 1396,,fa,Khbranlayn, Tesla është i detyruar të rrezikoj në hit të tregut të aksioneve në vitin 2018 dhe duke shitur më shumë aksioneve, për të përmbushur burimet e tyre financiare.,,fa | ۰۶:۴۳ ق٫ظ
بهره‌برداری تجاری ایرانسل از IPv6 در تمام کشور
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، امکان استفاده تمامی مشترکان سرویس نسل ۲، ۳، ۴ و ۴٫۵ اینترنت همراه و اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE)ایرانسل از این بستر فراهم شده است. Për të përdorur protokollin e fundit Internet,,fa,Është e nevojshme prerja e,,fa,IPv4 / IPv6,,da,Mbështetja dhe Android pajisje Dual Stack, parametrat pikën e qasjes,,fa,Access Point Emrat,,en,Është e nevojshme që protokolli APN,,fa (IPv6) لازم است دستگاه مشترکان از (IPv4/IPv6)اDual Stack پشتیبانی کند و در دستگاه‌های اندرویدی، در قسمت تنظیمات نقاط دسترسی (Access Point Names) لازم است که APN protocol بر […]

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، امکان استفاده تمامی مشترکان سرویس نسل ۲، ۳، ۴ و ۴٫۵ اینترنت همراه و اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE)ایرانسل از این بستر فراهم شده است.

Për të përdorur protokollin e fundit Internet,,fa,Është e nevojshme prerja e,,fa,IPv4 / IPv6,,da,Mbështetja dhe Android pajisje Dual Stack, parametrat pikën e qasjes,,fa,Access Point Emrat,,en,Është e nevojshme që protokolli APN,,fa (IPv6) لازم است دستگاه مشترکان از (IPv4/IPv6)اDual Stack پشتیبانی کند و در دستگاه‌های اندرویدی، در قسمت تنظیمات نقاط دسترسی (Access Point Names) Është e nevojshme që të protokollit APN në IPv4 / IPv6 set,,fa,Versioni i fundit i Internet Protocol, e quajtur IPv6, i cili parashikimet shkurtimisht bëhet në përputhje me protokollin IPv4 së shpejti do të zëvendësojë versionin e mëparshëm,,fa.

جدیدترین نسخه پروتکل اینترنت که به اختصار IPv6 نامیده می‌شود طبق پیشبینی‌های انجام شده به زودی جایگزین نسخه قبلی این پروتکل IPv4 خواهد شد.

Sipas shërbimeve të zhvillimit të aplikimit dhe pajisjes me internet e Gjërave,fa (IoT) Të cilat mund të lidheni me shumë pajisje të tilla si telefonat celular, kamera, kornizat dixhitale foto dhe pajisje në shtëpi në Internet, nevoja për të zhvilluar protokollin IP është e rëndësishme,fa.

Gjatë disa viteve të ardhshme, miliarda objektet në botë për të lidhur në internet, MTN është operatori kryesor në fushën e internet e Gjërave dhe Smart qytete, investojmë shumë për të ngritur një pajisje të sistemit, si transferimi i këtyre komunikimeve nuk e kanë bërë këtë me shfrytëzimin komercial të është e mundur të lidhë qindra mijëra pajisjeve dhe të ofrojnë shërbime të ndryshme që do të ofrohen në substrate,fa.

Versioni i gjashtë i Internet Protocol apo hapësirë ​​IPv6 adresa,,fa,Bit që të përfitojnë nga,,fa,për të qenë,,fa,Do të trajtojë mundur unike,,fa ??? بیتی استفاده می‌کند که بهره‌گیری از ? به توان ??? آدرس یکتا را امکان‌پذیر خواهد کرد. Ky është versioni i katërt i Internet Protocol, ose IPv4, e cila është përdorur tani, është adresuar standardet e vjetra dhe hapësirën e adresave,,fa,bit,,fa ?? بیتی دارد.

Në fazën e mëparshme të operimit komercial të shërbimit, mundësia e shkurtit të vitit të kaluar për abonentë MTN në krahinat e Teheranit, Alborz, Qendrore dhe Qom janë ofruar për të marrë shërbimin e internetit në kontekstin e IPv6,fa.

۲۱۲۱
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی