Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7583
یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۳:۵۲ ق٫ظ
تکذیب خبر انتقال سرورهای تلگرام به ایران توسط وزیر ارتباطات
Oscar-Mjeku predikues tha gjatë vizitës së njëzet e tretë ekspozitë e Elecomp,fa: ,fa . ۵۶۵۶ « اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

Oscar-Mjeku predikues tha gjatë vizitës së njëzet e tretë ekspozitë e Elecomp,fa: server transmetimi telegrami po ndjek dhe negocion marrëveshje është bërë në këtë fushë dhe nuk janë implementuar ende,fa .

۵۶۵۶




« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی