Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 4871
یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۲ ب٫ظ
بسته رونق اقتصادی:
جای خالی حوزه ICT در بسته اقتصادی دولت
سیاست‌های رونق اقتصادی دولت در شرایطی اعلام شده که به نظر می‌رسد در این حوزه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

داوود زارعیان – کارشناس – در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: به طور کلی در تعریف سیاست‌های اقتصادی دولت‌های مختلف جهان یکی از محورهای اصلی، زیرساخت‌های ارتباطی به‌شمار می‌رود. اکنون اگرچه بسته تعریف شده اقتصادی دولت را می‌توان در مجموع اقدامی مفید دانست، اما لازم است توجه داشته باشیم که اگر در این طرح‌ها نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر گرفته نشود، هزینه‌های متعددی به دولت تحمیل شده و حتی در مواردی ممکن است تحقق اهداف میسر نشود.

وی همچنین متذکر شد: در واقع بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات به دو شکل مستقیم و غیرمستقیم می‌تواند به تحقق این اهداف کمک کند. Në rastin e infrastrukturës së komunikimit të tërthortë me siguri do të ketë një ndikim të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik dhe dalje nga recesioni. Vendi gjithashtu është pjesë e të ardhurave të tyre me politikat e arsyeshme përmes departamentit të TI-së dhe furnizimin e infrastrukturës.

Në të njëjtën kohë si Zare'ian: در مصاحبه آقای نوبخت دیده شد که گاهی حتی برای اختصاص هزار میلیارد تومان به یک بخش مشکلاتی وجود دارد در حالی که صنعت ICT کشور می‌تواند سالیانه حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای دولت، مردم و فعالان این عرصه به دنبال داشته باشد که البته از این پتانسیل اکنون تنها امکان تامین ۱۵ تا نهایتا ۲۰ میلیارد تومان از این درآمد محقق شده است. برهمین اساس ضروری به نظر می‌رسد که در سیاست‌گذاری‌های دولت برای خروج از رکود و بحران به این بخش توجه جدی‌تری صورت گیرد.

این استاد دانشگاه همچنین اظهار کرد: Nëse kompani të mëdha të tilla si telekomunikacioni dhe operatorëve celularë janë në gjendje për të dalë nga recesioni dhe politikave të duhura, të paktën në Trfhgzary tyre të aktivizohet nga të hyrat e dhjetra kompanive të vogla.

زارعیان ادامه داد: Në anën tjetër për furnizimin dhe përdorimin e produkteve të native speakers Rreth Kontakte Është e mundur që shumica e pajisjeve të nevojshme të jenë të kënaqur me prodhimin vendas. Rreth 70% e pajisjeve në internet mund të plotësohen nga kanalet e brendshme, në sektori celular është gjithashtu një pjesë e rëndësishme e pajisjeve do të vihen në dispozicion përmes prodhimit vendor.

Së fundi, ai vuri në dukje: برای پرداخت بدهی‌های دولت نیز تنها راه ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری است که ما معتقدیم اگر به بخش ICT هم مانند صنعت خودرو نگاه شود، این امکان وجود دارد که در آینده‌ای نزدیک‌تر از رکود اقتصادی خارج شویم.
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی