Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7876
شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶ | ۲۲:۵۱ ب٫ظ
درآمد ۲۷.۷ میلیارد دلاری گوگل در فصل سوم فراتر از انتظار
Khbranlayn, pjesa më e madhe e rritjes së të ardhurave prej 24 për qind në krahasim me blerjen e vitit të kaluar e reklamave në motorin e kërkimit dhe video YouTube,fa. ,,fa,Khbranlayn, pjesa më e madhe e të ardhurave me 24,,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، بخش اعظم درآمد مذکور با ۲۴
Për qind në krahasim me vitin e kaluar nga reklamat në motorët e kërkimit dhe video YouTube,,fa,Biznesi është,,fa,Google Cloud me zhvillimin e produkteve hardware dhe shërbimeve.,,fa
کسب شده است.

گوگل با توسعه محصولات سخت افزاری و سرویس های کلود
Ka provuar të ardhurat e saj më të ndryshme, por partnerët e saj njoftoi,,fa,Së shpejti çmimi i shërbimeve të saj në smartphones do të rritet,,fa,Hardware dhe,,fa
به زودی قیمت سرویس‌های خود روی گوشی‌های هوشمند را افزایش خواهد داد. بخش سخت افزاری و
Claude 3. 4 miliard dollarë në të ardhura që Google ka dhënë shifrën në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar 2. 43,,fa,Billion,,fa
میلیارد دلار بود.

Google ka një shërbim të quajtur TAC që blejnë të trafikut, Google paguan kompanitë që do të trajtojë reklamat,fa. Shifra në tremujorin e tretë 3. 1 miliardë dollarë, ndërsa Google vitin e kaluar për të 2. 62,,fa,Billion kishte,,fa,Në të tretë të ardhurat fiskale të tremujorit për aksion,,fa,9. 75 dollarë një parashikimi i mëparshëm prej 8. 34 dollarë,,fa
میلیارد دلار داده بود.

در فصل مالی سوم درآمد به ازای هر سهم به
۹٫۷۵ دلار رسید که پیش‌بینی قبلی ۸٫۳۴ دلار بود. Kosto-per-klikim,,fa,Google këtë vit është ulur me 21%,,fa,Përveç kësaj, Google ka pjesë që janë humbje-marrje,,fa
گوگل در این فصل ۲۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

در ضمن گوگل بخش‌هایی دارد که زیان‌ده هستند که
Google tha në kapitullin X, Nest, Vaymv arritur më shumë se 812 milion dollarë humbje në Google,,fa,Problemi më i madh i Google këto ditë, shtrëngoj,,fa.

بزرگ‌ترین مشکل این روزهایِ گوگل، دست و پنجه نرم
Historia ishte rreth një $ 100 propagandës ruse gjatë zgjedhjeve,,fa,Amerika është një republikë në vitin 2016 se ai kishte qenë problematike,,fa,Asputnyk,,ur,llogaritë,,fa,RT,,fa
جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا است که برایش دردسرساز شده است.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی