Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 8112
E martë 26 date Persian Dey 1396,fa | ۰۷:۳۰ ق٫ظ
Huawei dhe ZTE amerikane duart rreth qafës e Kinës,,fa,kamera kineze të sigurisë, Amerika mbledhur nga një bazë ushtarake në Misuri,,fa
Khbranlayn, pas anulimit partneritet me zgarë US ATT me Huawei dhe mos-ardhjen e aparate të tregut kinez në Amerikë, një kompani tjetër kineze, ZTE gjithashtu sanksionuar në mënyrë indirekte, dhe çdo kompani prodhimet e të cilit kompania blen nga të paturit e një marrëdhënie biznesi me institucionet organizatat joqeveritare dhe Shtetet e Bashkuara.,fa{لینک} Republikanët në Kongres,,fa,Khbranlayn, pas anulimit Operatorit të partneritetit,,fa,ATT amerikanët me,,fa,Huawei dhe nuk hyjnë në tregun kinez celularësh në Amerikë, një tjetër kompani kineze, ZTE gjithashtu,,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، بعد از لغو شراکت اپراتور
آمریکایی ATT با
هوآوی و عدم ورود گوشی‌های چینی به بازار آمریکا، دیگر کمپانی چینی، ZTE نیز
sanksionet indirekte dhe çdo kompani që blen produktet e dy kompanive,,,fa,Duke pasur një marrëdhënie biznesi me Shtetet e Bashkuara ndalon institucionet dhe agjencitë qeveritare.,,fa
داشتن رابطه تجاری با نهادها و سازمان‌های دولتی ایالات متحده منع می‌شود.{
لینک}

Republikanët në Kongres sanksioneve indirekte faturën,,fa,Huawei dhe ZTE ofruar dhe shprehimisht thuhet se agjencitë federale,,fa
هوآوی و زدتی‌ئی را تقدیم کرده و در آن به صراحت آمده است که نهادهای فدرال
E drejta për t'u marrë me të dy kompanitë nuk janë edhe në gjendje të ketë një marrëdhënie biznesi me të tjera,,fa,Kompanitë kineze që përdorin produktet e dy kompanive nuk do të jetë,,fa
کمپانی‌هایی که از محصولات این دو کمپانی چینی استفاده می کنند نیز نخواهند بود.

presioni politik çoi në një marrëveshje të shpërndarjes smartphones,,fa,Huawei smartphone në Amerikë nga ATT anuluar,,fa,Shtëpia e Komitetit të Inteligjencës Përfaqësuesve në raportin e saj të vitit 2012,,fa
هوشمند هوآوی در آمریکا توسط ATT لغو شود.

کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان در گزارش ۲۰۱۲ خود
Huawei dhe ZTE ishin këshilluar të marrëdhënieve të rrezikshme dhe tregtare,,fa,Komiteti shkroi në raportin e saj,,fa,teknologjive kineze automjeteve komerciale,,fa
نداشته باشند. این کمیته در گزارش خود نوشته بود: فناوری‌های تجاری چینی خودروی
Qeveria kineze komuniste për të spiunuar në agjencitë federale të Amerikës dhe të japë qasje në,,fa,Infrastruktura e komunikimit Amerikës do të thotë se këto kompani të licencojnë informacion,,fa
زیرساخت‌های ارتباطاتی آمریکا به این کمپانی‌ها به معنای دادن مجوز اطلاعاتی به
Ata janë për të hyrë në jetën e amerikanëve,,fa,Nëse projektligji miratohet ajo do të vazhdojë Dvkmpany,,fa.

اگر این لایحه تصویب شود دوکمپانی مذکور همچنان
Përdoruesit do të jenë në gjendje të shesin telefonat e tyre, por kompanitë e tjera nuk janë partnerë të dy kompanive tregtare,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی