Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7384
پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۲ ب٫ظ
Top iPhone kamera LG G-6, 7, 8 dhe Galaxy S pixels Google,,fa,Produktet dhe shërbimet më të shquar zbuloi në konferencën vjetore të zhvilluesve Google I / O,,fa
Khbranlayn, në garën e njohur si Blind krahasim pa identitetin e pajisjes është e njohur, të imazhit kryhet pas shpalljes së rezultateve zyrtare, lloji i telefonit të shqyrtimit të identifikuara, tha LG G-6 me më shumë se 10764 pikë, kamera më e mirë në krahasim me konkurrentët e saj,fa. Pas Samsung, Galaxy S,,fa,Pas Samsung, Galaxy S 8th me 8836 pikë në vendin e dytë me 6758 pikë, dhe pastaj iPhone 7 dhe Google pixel me 5002 pikë u zhvillua në kategorinë e fundit,,fa,Test i parë,,fa,monument,,fa […]

Khbranlayn, në garën e njohur si Blind krahasim pa identitetin e pajisjes është e njohur, të imazhit kryhet pas shpalljes së rezultateve zyrtare, lloji i telefonit të shqyrtimit të identifikuara, tha LG G-6 me më shumë se 10764 pikë, kamera më e mirë në krahasim me konkurrentët e saj,fa.

پس از ال‌جی، گوشی گلکسی اس ۸ با ۸۸۳۶ امتیاز در رده دوم جای گرفت و سپس آیفون ۷ با ۶۷۵۸ امتیاز و گوگل پیکسل نیز با ۵۰۰۲ امتیاز در رده آخر جای گرفت.

تست اول: مجسمه یادبود

Siç mund ta shikoni në krahasim foto, më shumë se 3896 persona dhe 971 persona votuan pixels G6, 780 persona Samsung S-8 dhe 147 njerëz votuan në iPhone 7,,fa,Test 2,,fa,ndërtimin e qytetit,,fa.

تست ۲: نمای ساختمان شهری

Më shumë se 2455 njerëz në të G-6.1340 e S-8, 892 njerëz në pixels, 644 njerëz votuan në iPhone 7,,fa,Test 3,,fa,Image Neon,,fa.

تست ۳: تصویر نئون تبلیغاتی

Më shumë se 2373 njerëz në S-8, G-6, rreth 1971 persona, 773 njerëz votuan në iPhone 7 dhe 146 pixels janë gjithashtu të Google,,fa,Test katërt,,fa,Sunset mbi lumit Danub,,fa.

تست چهارم: غروب روی رود دانوب

Në krahasim me 1875 vota ndaj S 8, 1485 vota pixel, 1403 vota ndaj 367 votave në iPhone 7 dhe G-6 ishte,,fa,Test Fifth,,fa,Rain në Luleve,,fa.

تست پنجم: بارش باران روی گل

Në këtë test, iPhone më shumë se 2835 vota, 893 vota për Samsung S-8, G-6 dhe 767 vota në 432 votave ishte Pixels,,fa,Testi i gjashtë,,fa,ashe,,fa.

تست ششم: گل صدتومانی

Bazuar në video ju mund të shihni, 1575 vota për S 8, 1308 me Jay 6, 1076 vota ndaj 956 pixels dhe u votua për iPhone 7,,fa,Rezultati përfundimtar,,fa.

نتیجه نهایی:

Rezultati përfundimtar i më shumë se 10764 vota në G-6 ishte trupi i përdoruesit marrë vlerësimin më të lartë,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی