Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7966
E hënë 6 date Persian Azar 1396,fa | ۱۸:۵۷ ب٫ظ
Sipas raporteve të,,fa,President i Universitetit të Shkencave të Aplikuara me ministrin e ri të Shkencës, Kërkimit dhe ndryshon Makinat e Krijimit Fjalorth,,fa:
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تغییر میکند
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با نظر وزیر جدید علوم تحقیقات و فناری تغییر میکند

Sipas thashethemeve, Ministria e Shkencës, Kërkimit dhe Teknologjisë, kryesuar nga Universiteti i opsione të reja do të futet së shpejti,fa.

Sipas raportit, protestat e ndryshme Aplikuar qendrat e edukimit shkencor, drejtues të institucioneve, mësuesit dhe nxënësit që ky ndryshim do të jetë,fa.

,fa.
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی