Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7367
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ ب٫ظ
ساخت سیستم سه بعدی تشخیص چهره برای آیفون بعدی توسط ال‌جی
Të Oscar-seksion gjysmëpërçues LG, Samsung sensorë të imazhit përgjegjëse për zhvillimin e një sistemi për njohjen fytyrë dhe aplikimet Argëtim instalimeve në mënyrë që të transformohet në tre-dimensionale sensor kamera e përparme,fa. Njohja e teknologjisë fytyrës në S-8 dhe S-8 Plus Samsung LG-së dy-dimensional, por ajo që e bën të martën,fa […]

Të Oscar-seksion gjysmëpërçues LG, Samsung sensorë të imazhit përgjegjëse për zhvillimin e një sistemi për njohjen fytyrë dhe aplikimet Argëtim instalimeve në mënyrë që të transformohet në tre-dimensionale sensor kamera e përparme,fa.

Njohja e teknologjisë fytyrës në Samsung S-8 dhe S-8 plus dy-dimensionale dhe tre-dimensional, por ajo që e bën LG është i pari në treg,fa.

Investimi i 238. 5 milionë dollarë dukshëm është përgjigjja LG-së për kërkesën e Apple,fa.

,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی