Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7358
پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۲ ب٫ظ
ساعت ۲۰ رونمایی از نسخه جدید مایکروسافت ویندوز ۱۰ رداستون ۳
به گزارش خبرآنلاین، این رونمایی در ساعت ۸:۳۰ صبح به‌وقت محلی (سیاتل / ۱۱ ماه می) 20 Bhvqtthran do të jetë aty ku e Windows të quajtur Neon,,fa,Neon parë,,fa,MDL2 gjuhë programimi e zhvilluar përdorur mostra Metro,,fa,Metro model është parë në këtë edicion për herë të parë,,fa / Neon را خواهیم دید. استفاده از زبان برنامه‌نویسی MDL2 که نمونه توسعه‌یافته مترو / Metro pattern است در این نسخه دیده می‌شود که برای اولین […]

به گزارش خبرآنلاین، این رونمایی در ساعت ۸:۳۰ صبح به‌وقت محلی (سیاتل / ۱۱ ماه می) 20 Bhvqtthran do të jetë aty ku e Windows të quajtur Neon,,fa,Neon parë,,fa,MDL2 gjuhë programimi e zhvilluar përdorur mostra Metro,,fa,Metro model është parë në këtë edicion për herë të parë,,fa / Neon را خواهیم دید.

استفاده از زبان برنامه‌نویسی MDL2 که نمونه توسعه‌یافته مترو / Metro model shihet në këtë version është hera e parë që Microsoft e përdorur në Windows 7,fa.

Programimi linja bordura dhe të pastër, forma të thjeshta gjeometrike, tipografi tërheqëse, ilustrimin e fotografike dhe përdor dekoratë minimale, veçori të reja Microsoft gjuhë programimi që ne e shohim në Rdastvn 3,fa.

Të dy Metro dhe web design kanë përdorur konceptet MDL2 dhe gjuhën Ironikisht, Google,,fa,Google Material ka përdorur të njëjtat tema me animacione, të dhënat tregojnë përcaktuar mirë,,fa / Google Material از تم‌های مشابه استفاده کرده است تا با انیمیشن، دیتای تعریف‌شده را بهتر نمایش دهد.

,fa.

dritaret Neon,fa / عکس زیر

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی