Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 8108
E diel, Persian date Dey 24 1396,,fa,Seyyed Majid Sadri ishte Drejtor Menaxhues i kompanisë Telekomunikacionit të Iranit,,fa,Në vendimet e ndara nga pronarët kompaninë e telekomunikacionit-së, anëtarët e bordit u paraqitën Telecommunication Company e Iranit,,fa | ۰۷:۲۶ ق٫ظ
سید مجید صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران شد
طی احکام جداگانه‌ای از سوی صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، اعضای جدید هیات مدیره‌ شرکت مخابرات ایران معرفی شدند. Mehdi Safari, Hamid Reza Rafie Knight në emër të TEM dhe S. Jabbari Yezidis dhe Ibrahim Yaftyan në emër të Qeverisë së Iranit u bë një anëtar i bordit të Telekomit,fa. Në të njëjtën kohë,,,fa,Ndërkohë, Safari si kryetar dhe anginë janë përzgjedhur si Drejtor i Telekomunikacionit Kompania e Iranit,,fa […]

طی احکام جداگانه‌ای از سوی صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، اعضای جدید هیات مدیره‌ شرکت مخابرات ایران معرفی شدند.

Mehdi Safari, Hamid Reza Rafie Knight në emër të TEM dhe S. Jabbari Yezidis dhe Ibrahim Yaftyan në emër të Qeverisë së Iranit u bë një anëtar i bordit të Telekomit,fa. در همین حال، صفری به عنوان رییس هیات مدیره و صدری نیز به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران انتخاب شدند.

Majid Sadri Seyyed, i cili ka qenë shërbimet e komunikimit CEO Rightel në Komisionit Repertori Teheran organizimin e tyre të tregtisë online kompjuter, CEO i Saba Ndagstr,fa(Sbant,fa)، مشاور شرکت شمص تامین، مدیرعامل شرکت پایانه‌های داده‌های نوین، مشاور ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مشاور رییس مرکز تحقیقات مخابرات ایران، مشاور مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران، مدیر کل نظارت بر سرویس‌های ارتباطی در سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی، مدیر کل پشتیبانی فنی دیتای شرکت مخابرات استان تهران و مدیرکل مشترکین و متقاضیان دیتا در شرکت دیتا را برعهده داشته است.

۲۱۲۱
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی