Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7795
E hënë, Persian date Mehr 10 1396,fa | ۱۷:۲۱ ب٫ظ
سیستم عامل مایکروسافت آندرومدا
Oscar-OS Ndrvma,,fa,AndromaOS përcaktuar në mënyrë që Windows 10 do të akomoduar fëmijët, sipas emrit zyrtar për Core OS Windows është Windows Qendrore,,fa / AndromaOS طوری تعریف شده است که ویندوز ۱۰ را نیز در خود جای می‌دهد و به گفته بچه‌های ویندوز سنترال اسم رسمی برای آن Windows Core OS است. Sigurisht, si projekte Midori që janë krijuar në mënyrë të pavarur dhe pastaj të shkatërruara përgjithmonë nga Microsoft,,fa,Sigurisht, si projekt Midori,,fa,Që është krijuar në mënyrë të pavarur dhe pastaj shkatërruar përjetë nga Microsoft,,fa […]

Oscar-OS Ndrvma,,fa,AndromaOS përcaktuar në mënyrë që Windows 10 do të akomoduar fëmijët, sipas emrit zyrtar për Core OS Windows është Windows Qendrore,,fa / AndromaOS طوری تعریف شده است که ویندوز ۱۰ را نیز در خود جای می‌دهد و به گفته بچه‌های ویندوز سنترال اسم رسمی برای آن Windows Core OS است. البته مانند پروژه Midori
نیست که به طور مستقل ایجاد شده و سپس برای همیشه توسط خود مایکروسافت نابود شد.

Në fakt, sistemi operativ Microsoft quajtur OneCore ose Windows,,fa,Core të,,fa,Zhvilluar në celular, tableta, laptopë dhe PC, internet e Gjërave dhe HoloLens dhe mjetet,,fa 10 Core را
توسعه داده که روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و پی سی، اینترنت اشیاء و هولولنز و ابزار
Dritaret e veprave të realitetit virtual që ulet në ndonjë nga mjetet me sa duket,,fa,Së pari nuk është tashmë një nga më të,,fa,Prandaj, sistemi operativ Ndrvma,,fa
در ابتدا یکی نبوده و حالا قرار است یکی شود. بر همین اساس، سیستم عامل آندروما
Zbatimi i Windows 10 për të mbajtur punën origjinale seamlessly të gjithë OneCore,,fa,Për të bërë të,,fa,Për shembull, e konsiderojnë një kornizë makinë,,fa
سازی را انجام دهد.

به عنوان مثال چارچوب یک خودرو را در نظر بگیرید
E pajisur me Windows 10 dhe më pas montuar organet e ndryshme dhe pamjet dhe tingujt,,fa,Gjeni se e njëjta do të jetë Ndrvma ri,,fa,Në anën tjetër të lirshme,,fa,shell Dritaret,,fa
جدیدتری پیدا می‌کند که همان آندروما خواهد بود.

از سوی دیگر شل / Shell ویندوز با
Elementet e saj kryesore si fillim, Menaxhimi i Windows-it, Settings dhe Aktivizimi i Qendrës nga Andrvma të formojnë njësi do të jetë,,fa,Aq e ndryshme Windows 10 dhe brenda çdo ndërprerje hardware janë të përcaktuara,,fa.

بنابراین ویندوزهای مختلف به ۱۰ ختم شده و داخل هر یک از سخت افزارهای تعریف شده قرار می‌گیرند. Pastaj integrimi Ndrvma dhe përdoruesit e çdo një prej mjeteve Microsoft do të jetë në gjendje të lidheni me të tjerët,,fa,Khosroshahi,,fa,është,,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی