Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7366
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ ب٫ظ
فرمان جدید ترامپ برای مدرن کردن شبکه‌های کامپیوتری آمریکا علیه حملات سایبری
Khbranlayn, urdhërat e veçanta presidenciale, organizatat federale janë të nevojshme për të rinovuar llogaritjen Guido menaxhimin e rrezikut sistemeve IT, për modernizimin e rrjetit kompjuterik vetë-shkatërrues,fa. Rrjetet përfshirë në infrastrukturë, financa dhe shëndetit duhet të zbatojnë mënyra më të mira për të mbrojtur kundër sulmeve kibernetike,,fa,I ashtuquajturi,,fa. گروه موسوم […]

Khbranlayn, urdhërat e veçanta presidenciale, organizatat federale janë të nevojshme për të rinovuar llogaritjen Guido menaxhimin e rrezikut sistemeve IT, për modernizimin e rrjetit kompjuterik vetë-shkatërrues,fa.

Rrjetet përfshirë në infrastrukturë, financa dhe shëndetit duhet të zbatojnë mënyra më të mira për të mbrojtur kundër sulmeve kibernetike,,fa,I ashtuquajturi,,fa.

I ashtuquajturi accessnow kritikuar urdhër ekzekutiv përmendur, është e paplotë dhe që thotë se kjo politika recetë për të rritur statusin aktual të synuar, pa karakteristika të tilla si Interneti i Gjërave, duke parandaluar të dhënat Lvrftn dhe për të parandaluar zbulimin e të dhënave konsiderohet të jetë,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی