Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7818
E martë 18 date Persian Mehr 1396,fa | ۱۹:۰۴ ب٫ظ
قابلیت جدید توئیتر برای خواندن پست‌های رزرو خوانده نشده
به گزارش خبرآنلاین، ذخیره یک پست به صورت خصوصی و خواندن ان در فرصت مقتضی به گفته «جیسر شاه» مدیر محصولات توئیتر به درخواست کاربران زیادی از جمله کاربران ژاپنی ایجاد شده است. funksionalitetin e re për prototip zbuluar gjatë konferencës Hack javë dhe karakteristika Jayzryn do të dërgojë rreth DM,,fa,Khbranlayn, të ruajtur një postim privatisht,,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، ذخیره یک پست به صورت خصوصی
Dhe lexoni atë në kohën e duhur, sipas menaxherit të produktit "Jysr Mbreti" Twitter për të kërkuar,,fa,Japonia ka një shumë të përdoruesve, duke përfshirë përdoruesit,,fa
کاربران زیادی از جمله کاربران ژاپنی ایجاد شده است.

funksionalitetin e re për prototip zbuluar gjatë konferencës Hack javës dhe Jayzryn dërguar rreth karakteristika DM janë në fund të drejtën e app për të treguar off,,fa,,,fa
می کند. Forma përfundimtare mund të ndryshojnë, por dëshira e shumë përdorues,,fa,takohet,,fa,Kështu, në një listë përfundimtare të tweets bookmarked rregullueshme,,fa,Renditja do të jetë,,fa
برآورده می‌سازد.

بدین ترتیب توئیت‌های بوک‌مارک شده در یک لیست نهایی قابل تنظیم و
چینش خواهند شد.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی