Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7375
سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۵ ب٫ظ
مرگ ام پی تری
Oscar-Instituti për Integruar pronarin qarqeve dhe pronari origjinal i kompanisë gjermane Fraunhofer, tha zëvendës honoraret njoftoi këtë format për të bërë rrugën për formate të reja me teknologji të reja encoding hapura,fa. Stereo ishte mbyllur në epokën e stilolaps dhe CD-ve në lidhje me llojin e pronësisë së muzikës sonë,fa […]

Oscar-Instituti për Integruar pronarin qarqeve dhe pronari origjinal i kompanisë gjermane Fraunhofer, tha zëvendës honoraret njoftoi këtë format për të bërë rrugën për formate të reja me teknologji të reja encoding hapura,fa.

ام پی تری در عصر قلم و سی دی‌های قفل‌شده آمد تا نوع مالکیت ما به موسیقی وابسته به دنیای دیجیتال تغییر کند تا جایی که نام ابزارهای اجراکننده موسیقی مشهور به ام پی تری پلیر شد و در عالم به‌سرعت فراگیر شد.

,fa.

,fa.
ام پی تری پلیر

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی