Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7816
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۸ ب٫ظ
موضع صریح وزیر ارتباطات علیه بستن تلگرام
Jahromy Oscar-Shqip në përgjigje të një pyetje nga gazetarët se a kabllor duhet të mbyllet për shkak të veprimtarive anti-revolucionare, dhe pikëpamjet e gjyqësorit dhe në këtë drejtim, si është thënë.,fa: Qëllimi i kundër-revolucionit të trupit të njerëzve të pakënaqur, dhe se kanalet anti-revolucionare në hapësirën kibernetike atë që ata duan papranueshmërinë,fa […]

Jahromy Oscar-Shqip në përgjigje të një pyetje nga gazetarët se a kabllor duhet të mbyllet për shkak të veprimtarive anti-revolucionare, dhe pikëpamjet e gjyqësorit dhe në këtë drejtim, si është thënë.,fa: Qëllimi i counter njerëz të pakënaqur nga sistemi i trupit, dhe se kanalet e kundër-revolucion në hapësirën kibernetike kërkojnë papranueshmërinë profesionale të veshin dhe degradimit të karakterit, shpifje dhe qëndron atje, në asnjë mënyrë nuk e miratuar nga ne, por nuk ka njerëz të pakënaqur, ne e ndjekur Close cyberspace, jo opinioni Prokurorit të Përgjithshëm në këtë çështje me ne,fa.

Duke deklaruar se kundër-revolucion pasigurt dhe duan shoqëria të prishin paqen mendore e njerëzve, i tha:,fa: Natyrisht ne e mirëpresim rrjedhjen e lirë të informacionit dhe theksoi se duhet të ketë ndërveprim, por edhe duke këmbëngulur në vija të kuqe kanë,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی