Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 777
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ | ۲۲:۱۸ ب٫ظ
نظارت بر بازار بازی‌ها به بنیادملی بازی‌های رایانه‌ای برگشت
Khbranlayn dhe Marrëdhënie me Publikun Departamenti i Fondacionit Kombëtar të Lojra Kompjuterike, nga shtatori 1390 Mbikëqyrja e lojës për gjashtë muaj mbi këtë themel që selia e mbrojtjes së relikeve kulturore këtë detyrë e mori përsipër dhe tani pas 2 vitesh dhe shpërbërja e fushatës, Fondacioni,fa […]

Khbranlayn dhe Marrëdhënie me Publikun Departamenti i Fondacionit Kombëtar të Lojra Kompjuterike, nga shtatori 1390 Mbikëqyrja e lojës për gjashtë muaj mbi këtë themel që selia e mbrojtjes së relikeve kulturore këtë detyrë e mori përsipër dhe tani pas 2 vitesh dhe shpërbërja e fushatës, Fondacioni Kombëtar i lojrave kompjuterike, përgjegjës për identifikimin dhe monitorimin e lojëra kompjuterike paautorizuar mori,fa.

,fa.

Fondacioni Kombëtar i Lojra Kompjuterike sot zyrtarisht në monitor vendit dhe zbulimin e paautorizuar treg lojërat kompjuterike do të jetë përgjegjës për,fa.

,fa.
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی