Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7891
جمعه ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۰ ب٫ظ
hakerat rusë janë duke marrë mijëra e bankave,fa
Khbranlayn paktën 10 bankat ruse, armene dhe Malajzisë viktimat e teknikës Silence që është i ngjashëm Carbanak, janë,fa. Të dy teknikë që programimi është bërë nga rusët, për herë të parë hyri rrjetit dhe afatgjata aktivitetet e brendshme e përditshme të bankës duke marrë screenshots e operatorëve punëve, bankat, monitoruar,fa. […]

Khbranlayn paktën 10 banka ruse,,,fa,viktimat armene dhe Malajzisë e teknikës Silence që është i ngjashëm Carbanak, janë,,fa,Të dy teknikë që programimit nga rusët,,fa
ارمنستانی و مالزیایی قربانی تکنیک Silence که شبیه Carbanak است، شده‌اند.

هر دو تکنیک مذکور که برنامه‌نویسی آن توسط روس‌ها
U importua pari në rrjetin e brendshëm dhe aktivitetet e përditshme afatgjate të bankës,,fa,Duke marrë screenshots e operatorëve punëve, bankat, monitoruar,,fa,Vetëm në kohë,,fa
را با گرفتن اسکرین شات از کارهای اپراتورهای بانک، رصد می‌کنند. درست در زمان
Përdorimi i premtuar i njohurive mblodhën dhe u zhvendos paratë e tyre,,fa,Ai e bën këtë duke,,fa,Operator klikoni gabuar dhe të lidheni me serverat KP dhe malware,,fa,Winexecsvc mjet është e përfunduar,,fa. این کار با
کلیک اشتباهی اپراتور و اتصال بدافزار به CC servers و با
ابزار Winexecsvc تکمیل می‌شود.

Nuk dihet se sa para nga bankat,,fa,Vjedhur, por duhet të jetë miliona dollarë,,fa,Trojan Carbanak mes 2013 dhe 2015 më shumë se 1,,fa,Vodhi miliarda dollarë nga llogaritë bankare,,fa
به سرقت رفته؛ اما باید میلیون دلاری باشد.

تروجان Carbanak بین ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ بیش از ۱
میلیارد دلار از حساب‌های بانکی به سرقت برد.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی