Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7796
E hënë, Persian date Mehr 10 1396,fa | ۱۷:۲۱ ب٫ظ
ورود دولت یونان به ماجرای اپلیکیشن‌های تاکسی آنلاین
Khbranlayn, ndërsa përdoruesit e këtyre shërbimeve kanë protestuar se ndërhyrja qeveria do të prishin distance e tyre,fa. Me sa duket presioni Taksydaran Bashkimi synon të zbatuar ligjet tradicionale për taksi startups online të cilat kanë qenë protestat,,fa,Ministri i Infrastrukturës,,fa. وزیر زیرساخت […]

Sipas Oskar, ndërkohë Anëtar,,fa,Përdorimi i këtij lloj shërbimi kanë protestuar që dëmton ndërhyrjes së qeverisë,,fa,Ata do të udhëtojnë,,fa
استفاده کننده از این نوع سرویس ها اعتراض کرده‌اند که دخالت دولت باعث اختلال در
رفت و آمد آنها می‌شود.

Me sa duket presioni Taksydaran Bashkimi synon rregulla,,fa,Online tradicionale për taksitë për të zbatuar shkaktuar startups protestojnë,,fa,Ministri i Infrastrukturës Greqisë miratoi një projekt-ligj vendosjen,,fa
سنتی را برای تاکسی‌های آنلاین به اجرا بگذارد که این امر باعث اعتراض استارتاپ‌ها
شده است.

وزیر زیرساخت یونان تایید کرد لایحه تنظیم
Dispozita të veçanta Taxi në internet Apps shpejt, por oferta ekzekutiv,,fa,Details refuzuar,,fa
جزییات آن خودداری کرد.

Online Taxibeat Uber taksi në Greqi tani është më popullor se 30 mijë konsumatorë nënshkruan një peticion duke kërkuar aplikacione,,fa,Qeveria nuk krijon kufizime në përdorimin e këtyre shërbimeve.,,fa
تا دولت محدودیت در استفاده از این سرویس‌ها ایجاد نکند.

Me sa duket, qeveria është nën presionin e Taksydaran tradicional,,fa,Ka qenë dhe është për të hartë kontratë tre-vjeçare me shoferët e taksive në internet,,fa,Si tradicionale Taksydaran për të nënshkruar,,fa
قرار گرفته است و قرار است نقشه قرارداد سه ساله با رانندگان تاکسی آنلاین به
مانند تاکسی‌داران سنتی به امضاء برسانند. Shoferët e taksive të taksave në internet,,fa,Efektet dhe të merren me ta është si drejtuesit tradicionale,,fa,Në vitin 2011, kompania gjermane Daimler app Beat,,fa
عوارض بدهند و مانند رانندگان سنتی با آنها برخورد می‌شود.

در سال ۲۰۱۱ کمپانی آلمانی دایملر اپلیکیشن Beat را
Blej tani me 1 milion konsumatorë si taksi më të popullarizuar online dhe 8 mijë makina,,fa,Mjaft interesante, aktivitete Aubrey në Greqi dhe të vendit papëlqyeshme dhe,,fa
در یونان فعالیت می‌کند و نکته جالب اینکه اوبر در این کشور محبوبیت ندارد و از
Të 50 mijë licenca janë lëshuar për taksi të rregullt dhe ata të konkurrojnë me,,fa,shoferët Online frikë,,fa
رانندگان آنلاین هراس دارند.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی