Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7551
یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۰۰:۵۵ ق٫ظ
وزیر ارتباطات: یک گام به سوی دموکراسی با سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
به گزارش خبرآنلاین، محمود واعظی در حاشیه رونمایی از سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات،در جمع خبرنگاران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای تولید محتوای فاخر در شبکه ملی اطلاعات ، گفت : Disa ditë pas fillimit të rrjetit në vend, i cili është sistemi i dytë,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، محمود واعظی در حاشیه رونمایی از سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات،در جمع خبرنگاران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای تولید محتوای فاخر در شبکه ملی اطلاعات ، گفت : ,fa.

Ai theksoi se ne shikojmë në performancën e sistemit kombëtar, tha,fa : Ky sistem mund të jetë marrëdhënia mes qeverisë dhe njerëzve për të rregulluar dhe me transparencë të lartë, diskriminimi dhe korrupsionit, si dhe ata të cilët deri dje në një farë mënyre për të hyrë në informacionin dhe të dhënat e qira të përdorura, sot ata nuk mund dhe kjo gjitha takon të gjithë popullit të Iranit dhe qeveria është vetëm kujdestari i informacionit.,fa .

Mjeku predikues në përgjigje të një pyetjeje lidhur me keqinterpretimin e sistemit në fjalë,fa : ,fa .

Ai ka qasje të lirë në informata nga ëndrrat e shumë njerëzve në vend. Ai këmbënguli,fa : ,fa .

Ministri i Komunikacionit dhe Teknologjisë së Informacionit, në përgjigje të një pyetje tjetër në lidhje me vonesën në përgjigje të kërkesave nga njerëzit në këtë sistem ka thënë:,fa : Që nga fillimi i sistemit është e re në vend dhe në ministri të ndryshme të tilla si Ministria e Komunikacioneve dhe disa kompanive janë duke punuar për të krijuar mekanizma për koordinimin dhe duke iu përgjigjur pyetjeve të njerëzve në këto pajisje është e konsumon kohë, por qeveria takuar njerëz dhe pajisje për të periudhës së provës 45-ditore të sistemit, për të përcaktuar dobësitë e këtij sistemi ka qenë,fa .

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی