Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 7881
دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۰۲ ب٫ظ
پاک کردن پیام‌های ناخواسته قبل از دیده شدن در واتس‌اَپ
Khbranlayn, koha maksimale që mund të fshihet mesazhe të padëshiruara është 7 minuta dhe pastaj të mos jetë në gjendje për të pastruar,fa. Në çdo rast, pas fshirjes një mesazh, përdoruesit marrin një tekst me "Mesazhi është fshirë" do të përballen dhe pse përmbajtjen e mesazhit,,fa,Khbranlayn, koha maksimale,,fa […]

به گزارش خبرآنلاین، البته حداکثر زمانی که
Aftësia për të fshini mesazhe të padëshiruara është 7 minuta dhe pastaj të jenë në gjendje të,,fa,nuk është e qartë,,fa,Në çdo rast, pas fshirjes një mesazh, përdoruesit marrin,,fa
پاک کردن نیستید.

در هر حالت بعد از پاک کردن پیام، کاربر دریافت
Me tekstin "Ky mesazh është fshirë" do të përballet dhe edhe pse përmbajtja e mesazhit nuk mund të,,fa,Kuptoni, por ju do të vini re është dërguar në një tekst të panjohur dhe pastaj të pastruar,,fa
بفهمد، اما متوجه می‌شود شما متن نامعلومی را برایش ارسال کرده و بعدا پاک کرده‌اید.

Ndonjëherë mesazhi i gabuar për përdoruesit,,fa,Gabuar për dikë tjetër në mënyrë që ata mund të kompensojë për gabimet e tyre,,fa,Për të mundësuar funksionalitetin e ri ju duhet të WhatsApp fundit,,fa
اشتباه برای شخص دیگری ارسال می‌کنند که بدین ترتیب می‌توانند اشتباه خود را جبران
کنند.

برای فعال کردن قابلیت جدید باید جدیدترین واتس‌اَپ
Të instaluar në celularin tuaj,fa.

۵۶۵۶
« اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا »

ارسال دیدگاه

تصویری
آخرین خبرها

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به پایگاه خبری، تحلیلی آفاوا
دارای مجوز پایگاه خبری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی